İSTANBUL / AVCILAR - Milli Eğitim Vakfı Nihat Çandarlı Ortaokulu

Milli Eğitim Vakfı Nihat Çandarlı Ortaokulu

Yeşilkent Mah. Tevfik Fikret Cad. No 45 Avcılar / İSTANBUL
Vizyon
Anaokulu yaşlarından başlayarak; güçlü bir kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine de sahip olan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştirmektir.
Misyon
Üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, öğrencilerimizin aile, toplum ve vatanlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitim - öğretime öncelik vererek bilginin sınırsızlığını hissettirmektir.
Sabah Grubu: 07.40 - 12.50 Öğlen Grubu: 13.20 - 18.30
Merkezi Sistem
Ulaşım
İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi yakınındaki otobüs durağından hareket eden 142F nolu belediye otübüsünü, Eski Avcılar MEM önünden hareket eden sarı şapkalı Tokat Mahallesi dolmuşlarını, İstanbul Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi yakınındaki otobüs durağından hareket eden sarı ve pembe şapkalı Tokat Mahallesi dolmuşlarını kullanabilirsiniz.
Avcılar Yeşilkent Mahallesi
6,6 km
Diğer Hususlar
Okul binamız depreme dayanıksız olması sebebiyle Şubat 2022 tarihinde boşaltılmıştır. Binamız yıkılıp yerine yeni bir okul binası yapılacaktır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği okul binalarında eğitim - öğretim faaliyetlerimize devam etmekteyiz.